Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na testu: DS3

Premium francuz dokazano dinamična karaktera

DS3
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
13.07.2015.
u 18:00

Ekološki prihvatljiv i šminkerski oblikovan dizelski model sa 100 konjskih snaga stoji 149.900 kuna

Posebna serija DS3 Black na hrvatskom je tržištu od travnja, a dolazi u BlueHDi 100 S&S BVM izvedbi. Ekološki prihvatljiv dizelski motor od 100 konjskih snaga ispunjava Euro 6 normu i ispušta 87 g/km CO2. Atraktivan gradski premium model ovaj motor pretvara u dinamičnog i agilnog šminkera čija je cijena 149.900 kuna. Isprobani DS3 je startan, njegov dizelski motor radi uglađeno i tiho. U njega je neposredno prije pročistača krutih čestica ugrađen modul za selektivnu katalitičku redukciju. Ova tehnologija omogućava smanjenje dušikovih oksida za 90%, što se u praksi ogleda u manjem iznosu trošarine. Odlično podešen ovjes tvrd je koliko treba biti da bi uživao vozač, ali i podatan onoliko koliko bi poželjeli putnici.

DS3 u masi automobila ističe se posebnim, upečatljivim dizajnerskim rješenjima, još izraženijim uz perla crnu boju, karakterističnu za ovu posebnu seriju. Pripadnost francuskoj premium obitelji naglašena je i bogatom serijskom opremom. Model serijski donosi ABS, REF, AFU, ESP, 6 zračnih jastuka, Xenon Full LED svjetla i stražnja 3D LED svjetla, automatski klima uređaj, pomoć pri parkiranju straga, vanjske kromirane retrovizore, putno računalo, radio CD MP3 sa 6 zvučnika s komandama na upravljaču i Jack utičnicom, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu, bočne kromirane letvice, daljinsko centralno zaključavanje, upravljač presvučen kožom podesiv po visini i dubini, dodatno zatamnjena stražnja bočna i stražnje staklo, el. podesive retrovizore...

Za Black seriju specifični su i 17-inčni naplaci od lagane legure u sjajnoj sivoj ili crnoj boji, ukrasni paket Black te Alcantara Mistral izvedba interijera.

>> Novi DS3 model u Hrvatsku je donio i novi svjetlosni potpis

>> Citroen DS3 Black edition

Ključne riječi

Komentara 1

MA
matejkarelparagh
14:02 15.07.2015.

Jako lijep auto i izvrsna fotka. Pozdravi, Matej Karel Paragh Radic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije