Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procjene analitičara

Tanji i brži iPhone prodat će se u 26 milijuna primjeraka

'Apple\'s Chief Operating Officer Tim Cook speaks during Verizon\'s iPhone 4 launch event in New York in this January 11, 2011 file photograph. Cook has been named Apple\'s new CEO after current CEO S
'BRENDAN MCDERMID'
26.09.2011.
u 22:30

Nova verzija trebala bi imati veći ekran u odnosu na svog prethodnika, smatra Peter Misek.

Apple će 4. listopada predstaviti dugo iščekivanu novu verziju iPhonea, a analitičari procjenjuju da bi do kraja godine mogao prodati čak 26 milijuna primjeraka tog popularnog uređaja. Peter Misek, analitičar tvrtke Jefferies & Company, procjenjuje da će iPhone 5 imati veći ekran u odnosu na svog prethodnika, a pokretat će ga procesor koji se nalazi i u iPadu 2. Novi iPhone bit će tanji, a imat će i puno bolju kameru. Smatra se da će “petica” učvrstiti Appleovu čelnu poziciju na tržištu pametnih telefona koju ozbiljno ugrožavaju sve brojniji mobiteli s Googleovim Androidom, ali i mobilnim Windowsima.

Ključne riječi

Komentara 5

TI
tintilinic100
15:21 27.09.2011.

Neka gospon novinar pogleda npr. Samsung Galaxy S2 i I phone pa neka usporedi performanse, pogledajte samo ekrane.. pa nebi uzeo Iphone.. ne znam.. da je zadnji na svijetu. Pogledajte HTCove aparate.. pa ne znaš koji je ljepši i bolji. Ali novinar i dalje ludira sa Iphoneom.. pa kad će ti konačno novinare svanuti.. .nikad kad nije do sad??

SA
Sankotronic
09:28 28.09.2011.

Eh Tintiliniću Miliću Piliću, čemu uzimati lošu kopiju iPhonea, kad je original sigurno bolji. Zar nisi znao da je Samsung tim Galaxy i sličnim inim mobitelima i tabletima zapravo pokušao kopirati Apple? Da li se ti još sjećaš na štoo su ličili Samsungovi mobiteli prije izlaska prvog iPhonea i kako im se izgled i način upotrebe naglo promjenio nakon izlaska iPhonea? Samo ti uživaj u svojoj jeftinoj, plastičnoj, na malware sve osjetljivijoj kopiji iPhonea, a pusti one koji vole originalne proizvode da to i dalje čine.

LE
leetinside
13:38 28.09.2011.

Dok nije dosao iPhone nije bilo ni drugih pametnih telefona, sve je nastalo poslije iPhone-a, sve na slicnu bazu itd, a ti tintilinicu il kako vec kada bi imao jednom iphone pa vidio sta sve moze onda vjeruj mi htc i ostalo ti se nikad nebi svidalo, nema boljed od iphonea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije