Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA PROFIĆE

Sušite kosu Ferrarijem!

fen model Volare
BaBlyss Pro
16.08.2010.
u 16:14

Novo sušilo za kosu BaBlyss Pro, namijenjeno isključivo frizerima, napravljeno je od pravih pravcatih dijelova koji se ugrađuju u Ferrarijeve automobile. Cijena je, naravno, "prava sitnica"...

Oni frizeri koji izdvoje oko 400 dolara (2250 kn) za novu supersušilicu za kosu mogu biti sigurni da će im se ulaganje vratiti – za razliku od uobičajenog vijeka trajanja od 500 do 700 radnih sati, ovaj fen garantirano će funkcionirati više od 2000 sati. A kako i ne bi kad se u model Volare u dvije verzije, teške 510 i 530 grama, ugrađuju dijelovi pristigli izravno iz Ferrarijeve tvornice u Maranellu, isti oni koji se ugrađuju u motore jurilica s propetim konjićem.

- U našem poslu dominirale su tehnološke inovacije u napravama za ravnanje kose, a na sušilima nitko nije ništa radio do sada – objašnjava David Gardiner iz BaBlyssa zašto su se za novu sušilicu obratili baš Ferrariju.

Luksuz uključuje laserski ugravirani serijski broj na kućište koje se nudi u crnoj ili tradicionalnoj Ferrarijevoj crvenoj, a obuhvaća i žicu od 2,8 metara posebno obrađenu da se ne mrsi. Impresivne tehničke karakteristike (brzina zraka od 130 km/h, protok zraka od 95 kubičnih metara na sat, pritisak zraka od 6,4 bara, turbotipka za trenutačno pojačanje protoka od 15%) čine ovog ljepotana od 2200 W (čiji su motor v12 dizajnirali Ferrarijevi stručnjaci) uistinu poželjnim, ali samo za profesionalne frizere jer nije u ponudi za "civile".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije