Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digital Takeover

Stručnjak Googlea otkriva kako prenijeti poruku - pravoj osobi

Damian Huba iz Googlea
Promo
24.02.2017.
u 15:47

Damian Huba iz Googlea dolazi na Digital Takeover konferenciju, a u svom će predavanju otkriti sve o kreiranju učinkovitih digitalnih kampanja.

Vodeći globalni i regionalni stručnjaci iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija podijelit će svoje iskustvo i znanja sa sudionicima Digital Takeovera, najveće regionalne konferencije o digitalnim trendovima. Jedan od predavača čije bogato i zanimljivo iskustvo će privući veliko zanimanje sudionika je Damian Huba, voditelj Google tima za Media Buying rješenja u Centralnoj i Istočnoj Europi.

Huba je posljednje četiri godine zadužen za odabir najboljih medijskih rješenja u DoubleClicku, tehnološkom produžetku Googlea. Kroz svakodnevnu suradnju s agencijama i marketinškim stručnjacima specijalizirao se za performance marketing, web analitike i kreiranje strategije za online marketing. Prije nego što se pridružio Googleovom timu, Damian je predavao Digitalni marketing na AGH fakultetu znanosti i tehnologije u Krakowu gdje je studentima prenosio svoju strast prema novim tehnologijama i startupovima.

Učinkovite digitalne kampanje

Kako u današnjem svijetu imamo pristup ekstremno naprednim i moćnim alatima koji marketinške kampanje mogu učiniti veoma uspješnima, Huba će svojim predavanjem na Digital Takeoveru pobliže pojasniti što je sve potrebno za uspješne, personalizirane i mjerljive kampanje digitalnog marketinga. Otkrit će nam i digitalne alate uz koje možete prenijeti pravu poruku u pravom trenutku pravoj osobi.

Pridružite se i vi!

Kako biste saznali više o revoluciji koja stiže priključite se i vi Digital Takeoveru - najvećoj digitalnoj konferenciji na ovom području. U zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru 14. ožujka 2017. okupljaju se stručnjaci iz različitih područja koji će razgovarati o aktualnim temama. Neke od njih su: content marketing, native oglašavanje, influenceri, big data, video i mnoge druge. Na programu su predavanja, paneli i diskusije te radionice pod vodstvom Visokog učilišta Algebra, edukacijkog partnera konferencije.

Posjetite službenu web stranicu i osigurajte svoje kotizacije, a novosti o konferenciji pratite i na društvenim mrežama: FacebookuTwitteru i LinkedIN-u.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije