Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezos protiv svih

Stiže jaka konkurencija – Amazon počeo razvijati vlastiti smartphone

'Amazon CEO Jeff Bezos holds up the new Kindle Fire at a news conference during the launch of Amazon's new tablets in New York, September 28, 2011. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: BU
Reuters/PIXSELL
06.07.2012.
u 21:51

Smartphone bi trebao koristiti operativni sustav Android i proizvoditi se u Kini

Čini se da Apple, Samsung, HTC i ostali proizvođači pametnih mobitela dobivaju još jednog jakog konkurenta. Riječ je o Amazonu, koji se pod vodstvom Jeffa Bezosa prometnuo u jednu od najznačajnijih tehnoloških kompanija u svijetu.

Izvori britanskog Telegrapha potvrdili su da kompanija razvija smartphone koji će pogoniti Googleov Android, a trebao bi se proizvoditi u kineskoj tvornici Foxconn, istoj onoj koja proizvodi dijelove za Apple i u kojoj su se zbog loših uvjeta rada događala i samoubojstva.

Mobitel bi trebao biti idealan nastavak Amazonove strategije da putem vlastitih uređaja korisnicima omogući gledanje filmova, čitanje knjiga i slušanje glazbe koju prodaju.

Ključne riječi

Komentara 1

BI
billynik
09:24 08.07.2012.

Ovo sa samoubojstvom vam je najjače, to se naravno u Americi ne može dogoditi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije