Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajno praćenje

Steve Jobs: Ne pratimo korisnike iPhonea, to su laži!

Apple iPod event 2010-3
AFP/Reuters
26.04.2011.
u 15:53

Vijest da u iPhoneima i iPadima postoji tajna datoteka u kojoj se bilježi gdje se sve korisnik kretao pridonijela je pokretanju istraga u J. Koreji, Francuskoj, Njemačkoj i Italiji.

Nakon uznemirenosti koju je među korisnicima iPhonea izazvala informacija o praćenju, čelnik Applea Steve Jobs pokušava smiriti strasti.

Svjetski mediji prenijeli su odgovor što ga je poslao korisniku koji se žalio na tajno praćenje.

– Ne pratimo nikoga, informacija koja kruži lažna je – napisao je Jobs.

Vijest da u iPhoneima i iPadima postoji tajna datoteka u kojoj se bilježi gdje se sve korisnik kretao pridonijela je pokretanju istraga u J. Koreji, Francuskoj, Njemačkoj i Italiji. Te zemlje od Applea traže odgovor na pitanja zašto su ljudi praćeni, kako su podaci skupljani i što kompanija čini kako bi zaštitila privatnost korisnika.

Komentara 9

MA
max
17:01 26.04.2011.

jobs je ko HDZ - prvo krade sve oko sebe, pa predstavi to sta je ukrao kao svoj proizvod i na kraju laze ljudima u oci....

XP
xPhoto
18:25 26.04.2011.

nitko nikic je napisao/la: jobs je ko HDZ - prvo krade sve oko sebe, pa predstavi to sta je ukrao kao svoj proizvod i na kraju laze ljudima u oci.... __________________ Šta je to točno Jobs pokrao? I ako seo se ide raspravljati oko podataka o kretanju mobilni operateri su prvi koji mogu iskorištavati te podatke jer ih imaju za sve korisnike neovisno o mobitelu.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:27 27.04.2011.

Sto je vise kleveta i lazi Steve Jobs nam je miliji i drazi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije