Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradite na fotografijama i videu

Fotografirajte besplatnom Scoopshot aplikacijom i zaradite na autorskim fotografijama i videu!

Scoopshot aplikacija
Foto: Vecernji.hr
1/5
13.06.2014.
u 13:30

Pozivamo vas da sve zanimljive situacije kojima svjedočite slikate koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot jer najbolje fotografije bit će kupljene

U doba vladavine društvenih mreža na internetskom tržištu više je nego ikada do sada na važnosti dobio sadržaj čitatelja. Posebice fotografije i videa koje korisnici objavljuju na internetu ili putem raznih aplikacija.

Aplikacija Scoopshot odlazi korak dalje i novčano nagrađuje korisnike za slanje fotografija i videa povezanih sa zadatkom koji može postaviti neki medij.
Večernji list jedini je medij u Hrvatskoj koji je počeo primjenjivati ovu aplikaciju finske tvrtke P2S Media Group, kojom se koristi više od 60 medija diljem svijeta.

Aplikacija funkcionira vrlo jednostavno – zadajemo konkretnu temu koja služi kao poziv korisnicima koji potom šalju fotografije ili videa, a najbolji se otkupljuju po ponuđenoj cijeni.
Teme mogu biti različite, od fotografija nevremena, poplava ili vaših kućnih ljubimaca u šaljivim pozama, do toga što doručkujete, kreativnih fotki s norijade ili snimaka vašeg radnog stola kod kuće ili na poslu.

U Hrvatskoj je već oko 3500 korisnika aplikacije i svatko od njih može sudjelovati i ponuditi svoje fotografije, a vrijednijim se smatraju autentične fotografije snimljene uz pomoć aplikacije.

Večernji list poziva sve čitatelje da vijesti i sve zanimljive situacije kojima svjedoče fotkaju koristeći se aplikacijom Scoopshot te tako dođu u priliku da nešto zarade.
Najbolje fotografije na odabrane teme uslikane uz pomoć ove aplikacije Večernji će otkupiti.

>>Skinite Scoopshot aplikaciju za iO

>>Skinite Scoopshot za Android

>>Skinite Scoopshot za Windows telefone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije