Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG REKLAME

Šef Snapchata obrisao sve tvitove koje je ikad objavio

Twitter
Foto: OLE SPATA/DPA/PIXSELL
17.06.2015.
u 18:44

Spiegel je počeo koristiti Twitter u prosincu 2010. godine, prati ga 34.000 ljudi, a on prati samo 35

Šef Snapchata Evan Spiegel u utorak je obrisao sve tvitove koje je ikad objavio. Učinio je to kako bi promovirao Snapchat, mobilnu aplikaciju za dopisivanje koja briše poruke nakon samo nekoliko sekundi.

- On jednostavno više voli živjeti u budućnosti - rekla je glasnogovornica Snapchata za Wall Street Journal. Sve svoje tvitove obrisao je i suosnivač Snapchata Bobby Murphy.

Spiegel je počeo koristiti Twitter u prosincu 2010. godine, prati ga 34.000 ljudi, a on prati samo 35. Snapchat, koji je pokrenut 2011. godine, postao je jako populara, posebno među mlađima od 25 godina, koji se u posljednje vrijeme okreću takvim rješenjima umjesto društvenih mreža kao što je Facebook. Snapchat je 2013. godine odbio Facebookovu ponudu za kupnju od 3 milijardi dolara. Prošli mjesec Spiegel je najavio da će Snapchat otvoriti inicijalnu javnu ponudu dionica, ali nije naveo kada.

>> Klinci će biti klinci, s ili bez Fejsa

>> Broj aktivnih korisnika Facebooka pao za 9 posto

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije