Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika i gaming

Sankcije, sankcije – Iranci ostali bez World of Warcrafta

World of Warcraft
Blizzard Entertainment
29.08.2012.
u 10:03

Iranski igrači ostali su bez pristupa voljenoj videoigri, a neće dobiti ni povrat novca

Sankcije koje je SAD nametnuo Iranu zbog navodnog razvijanja nuklearnog oružja ostavile su traga i u svijetu videoigara. U tvrtki Blizzard izvijestili su da su iranskim igračima zbog sankcija morali prekinuti pristup svojoj igri World of Warcraft.

Obavijest je stigla nakon što su se prošli tjedan stotine Iranaca požalile da više nemaju pristup igri. Blizzard im je uz ispriku poručio i da im neće moći vratiti novac te kako će zabrana biti uklonjena čim to američki zakoni dopuste.

Kako se može iščitati iz postova objavljenih na forumu, dio korisnika bio je uvjeren da iza blokade stoji iranska vlada, a u Blizzardu nisu potpuno otklonili ni tu mogućnost. Zabrana je neke igrače ostavila vrlo nezadovoljnima, dok su neki prihvatili ispriku uz zahvalu na satima pružene zabave.

Komentara 2

CH
chemica
10:52 29.08.2012.

Koliko će tek biti nesretni kada im Ameri dovedu "demokraciju"...Bit će igrica! Možda više neće biti Irana, ali bar da se ljudi nesmetano zabavljaju.

JA
james49
11:32 29.08.2012.

A inače kod njih je pa sad neka demokracija ono sa velikim 'D'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije