Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITET

Renault predstavio koncept pick-upa Alaskan

Renault Alaskan
Foto: Renault
1/7
07.09.2015.
u 21:38

Alaskan spaja nosivost od jedne tone s naprednim, atletskim dizajnom

Renault je odlučio ući na tržište pick-upova, segmenta koji čini više od trećine globalne prodaje lakih gospodarskih vozila. Lani je Renault u Buenos Airesu predstavio novi Renault Duster Oroch namijenjen južnoameričkom tržištu, a sada pokazan Alaskan koncept utire put budućem modelu s globalnim ambicijama.

Spaja nosivost od jedne tone s naprednim, atletskim dizajnom. Pokreće ga Renaultov četverocilindarski turbodizelski motor s dva turbopunjača, koji se ugrađuje i u aktualni Master. Novi pick-up nosivosti jedne tone - koji će proizaći iz koncepta Alaskan - očekuje se 2016.

>> Japanski pick-up donosi udobnost crossovera

>> Renault u Južnoj Americi predstavio pick-up verziju Dustera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije