Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaki dan

Punjači za pametne mobitele praktični i iznimno potrebni

prijenosni punjači
Foto: PR FOTO
1/4
14.12.2016.
u 10:15

Sjećate li se starijih mobitela poput Nokije 3310 i sličnih? Sjećate li se koliko su dugo trajale baterije na takvim mobitelima? U najgorem slučaju te uređaje svakih 3-4 dana morali smo spojiti na punjač i jako rijetko se događalo da im se baterija isprazni.

Dolaskom pametnih mobitela baterije su postale najveći problem jer se često događa da se baterija isprazni prije kraja dana.

No, i za to ima rješenje. Ostajete li prečesto bez ‘struje’ u mobitelima svakako bi trebali razmisliti o prijenosnim punjačima čija cijena nije previsoka.

Prijenosni punjači dolaze u raznim veličina pa je moguće pronaći one od malo više od 2000 miliamper sati pa sve do 20-ak tisuća. U prijevodu, ako vam baterija na mobitelu ima 2000 mAh to znači da bi vam powerbank od 10000 mAh (košta oko 150 kuna) teoretski trebao napuniti bateriju pet puta, no budući da kapaciteti baterija nisu uvijek najtočniji može se dogoditi da zadnje punjenje neće biti ‘do vrha’.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije