Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIKO WAX

Prvi smartphone s Tegrom 4i koštat će 200 eura

Wiko Wax
Foto: Nvidia
26.03.2014.
u 13:52

Francuski uređaj na tržištu bi se trebao pojaviti idućeg mjeseca

Wiko Wax, prvi smartphone s moćnim procesorom Nvidia Tegra 4i, koštat će 200 eura, a na tržištu će se pojaviti idućeg mjeseca, prenosi GSM Arena. Uređaj je zasad potvrđen za talijansko tržište, no očekuje se da će se naći i u njemačkim i francuskim trgovinama.

Osim četverojezgrenog procesora od 1,7 GHz, ovaj smartphone francuskog proizvođača nudi 4,7-inčni ekran od 720 piksela, prednju kameru od 5 i stražnju od 8 megapiksela, 1 GB RAM-a, te 4 GB memorije koju je moguće proširiti putem kartice microSD.

 

>> Oppo Find 7 je prvi smartphone koji snima fotke od 50 megapiksela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije