Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na tržištu

Prvi primjerci nove Astre stigli u hrvatske salone

Opel Astra
Foto: Opel
1/9
03.11.2015.
u 18:00

Početna joj je cijena 123.000 kuna, no očekuje se da će najtraženija biti bogatija Astra s cijenom od 144.500 kn, sa 110 konja

Nova Astra od jučer je u Opelovim prodajnim salonima diljem Hrvatske. Kako je ranije i najavljeno, početna cijena od 123.000 kuna odnosi se na izvedbu pokretanu benzinskim motorom od 100 konjskih snaga.

Osnovna Astra serijski donosi, primjerice, klima-uređaj, radio+USB+Aux-in s kontrolama na upravljaču, ESP, pomoć pri kretanju uzbrdo, šest zračnih jastuka, LED poziciona svjetla i prednje žmigavce, daljinsko centralno zaključavanje, električno podizanje prednjih prozora, grijane retrovizore. Doplata za motor 1,0T motor od 105 KS iznosi 4000 kn, no očekuje se da će najtraženija biti Astra Enjoy 1,6 CDTI sa 110 konja, po cijeni od 144.500 kn. Od opreme takva Astra ima i 7-inčni dodirni zaslon u boji, kompatibilnost sa Apple CarPlay i Android Auto sustavima, kožom presvučen upravljač, putno računalo, el. podizače stražnjih prozora,...

U ponudi su i napredni park-piloti s kontrolom mrtvog kuta i stražnjom kamerom. Od zanimljivije opreme valja spomenuti Opel Eye prednju kameru, koja je dio serijske opreme u Dynamic i Innovation razini, a uz doplatu stoji 4800 kuna.

>> Vozili smo najbolji automobil koji je Opel dosad proizveo

>> Astra u Zagrebu prije premijere u Frankfurtu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije