Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆI TJEDAN

Prpić i Bandalo iznijet će svoja iskustva na ZIP-ovoj Startup srijedi

Hrvoje Prpić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
17.02.2015.
u 12:18

Događaj će se odviti u ZIP-ovim prostorima u Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu u 17 sati

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) idući tjedan u sklopu Startup srijede ugošćuje poduzetnike Hrvoja Prpića i Damira Bandala koji će podijeliti svoja iskustva o tome kako su došli do inozemnih investicija, o preprekama koje su pri tome morali svladati te planovima za budućnost.

Prpić (na slici) je investitor sa sjedištem u Zagrebu i Londonu, možda najpoznatiji kao osnivač HG spota, a njegov zadnji poduzetnički pothvat Trillenium nedavno je privukao pozornost javnosti nakon što je za partnera dobio britanski ASOS, online modnu trgovinu. Bandalo je suosnivač startupa Cinexio, koji se bavi izradom aplikacije koja omogućuje brzu i jednostavnu kupovinu kino-karata
putem mobitela, a koji je već u svojim početcima dobio investiciju od 30 tisuća eura od bugarskog Launchuba.

Događaj će se odviti u ZIP-ovim prostorima u Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu 25. veljače u 17 sati, a ulaznice se mogu nabaviti putem Entrija.

>> Mate Rimac: Nijemci na nas gledaju kao mi na Albaniju

>> Četiri ZIP startupa osigurala investiciju nakon programa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije