Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA O LJUBITELJU

Prije 27 godina kupio Hondu CRX i zakleo se da će je zauvijek imati

Honda CRX
Foto: Screenshot Youtube
1/3
03.02.2014.
u 11:50

Christopher Hoffman 1987. je kupio CRX Si i zaljubio se

Petrolicious je snimio priču o Christopheru Hoffmanu, ljubitelju legendarnog sportskog kompakta Honda CRX.

Hoffman je 1987. kupio novi CRX Si. Zaljubio se u auto i zakleo da će ga zauvijek imati. Iako je auto sada već star 27 godine, nikad se nije pokvario, a broj popravaka može se nabrojati na prste jedne ruke, od čega su dva bila zamjene žarulja.

- Nijednom nisam bio za upravljačem ovog automobila a da nisam imao smiješak na licu - kaže Hoffman.

CRX zahvaljujući kombinaciji relativno sportskih osobina, povoljne cijene i izdržljivosti imala je poklonike i u Hrvatskoj. Nažalost, mnogi su bili "gaženi" pa je danas pomalo teško pronaći primjerak u dobrom stanju.

Ima li među vama ljubitelja CRX-a? Napišite svoja iskustva u komentarima ili nam pošaljite fotografije svojih primjeraka na dojavi@vecernji.net.

>> Volvom 1800S iz 1966. godine prešao 3 milijuna milja!

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:12 06.02.2014.

Pa ja sam imao hondin auto te klase, jedinstven (neću odati koji tip jer sam bio jedini u gradu), mogu potvrditi da sam bio super zadovoljan. Jednom mi se pokvario, nešto sitno s paljenjem i drugo ništa! Sve ostalo klasika,, zamjena ulja i filtera, gume i jednom u 12 godina akumulator. Ovaj si može priuštiti i reći da neće nikad mijenjati auto jer su i hondini servisi i rezervni dijelovi u njih ipak pristupačniji nego u nas, dok mi nismo za drugo nego za male fiate.

N1
Nešo.15
10:25 08.02.2014.

Ne, ne japanski auti - nisu za ljubitelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije