Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dođite na besplatne edukacije

Stručnjaci iz Algebre, L-Q-a i Cotrugli Business Schoola i mnogi drugi besplatno educiraju poduzetnike

Edukacije za poduzetnike
Foto: PR FOTO
14.05.2014.
u 16:50

Obrtnici te mali i srednji poduzetnici Zagrebačke županije u subotu 31. svibnja dobivaju idealnu priliku naučiti kako unaprijediti i pospješiti svoje poslovanje.

U glazbenoj školi u Jastrebarskom će niz stručnih predavača besplatno svima zainteresiranima pružiti priliku sudjelovanja na cjelodnevnim radionicama i edukacijama gdje će im predstaviti alate uz pomoć kojih je moguće poslovanje unaprijediti i učiniti konkurentnijim.

Raznolik program i teme

Manifestaciju će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić te gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel.

Edukacije i radionice se održavaju u tri termina u četiri dvorane tako da program nudi raznolik i zanimljiv sadržaj kroz čitav dan. Poduzetnike će educirati stručnjaci iz Algebre, Trening centra i Cotrugli Business Schoola i ostali  koji iz vlastitih iskustava nude poslovna rješenja i savjete za mnoge. Vlatke Sakar iz Trening centra održati će trening na temu upravljanja novcem i razumijevanja financijskih izvještaja, kolega Krešimir Delač govoriti će o kapitalu, financijskoj inteligenciji i mirnim rješenjima za naplatu potraživanja, a Marko Hrnjaka iz Algebre  sudionicima će pokazati značaj i snagu internetskog oglašavanja dok će njegov kolega Robert Babić predstaviti mogućnosti korištenja EU fondova. L-Q, Leadership & Coaching educirati će vas o odgovornosti direktora i članova uprave i emocionalnom brendiranju i prodaji. Prijave traju do 23.svibnja na portalu Poslovni.hr. Naravno sve spomenuto je samo mali dio programa, detaljnije informacije potražite ovdje.

Zabavni dio manifestacije

Kako ne bi samo slušali savjete i predavanja ova sajamska manifestacija ima i zabavan karakter. Mali i srednji poduzetnici te obrtnici Zagrebačke županije imati će priliku predstaviti svoje zanate, proizvode i usluge. Kako ne bi nedostajalo zabave cijeli događaj bit će popraćen nastupom domaćih kulturno umjetničkih društava i DJ-eva, natjecanjima i nagradnim igrama, sportskim programom, likovnim radionicama i gastronomskim doživljajem.

Organizirani su i turnir u stolnom nogometu  te Olimpijada starih sportova na kojoj će se sudionici natjecati u skakanju u vreći, prenošenju jaja na žlici, igri kamena s ramena i sličnim zaboravljenim, a zabavnim aktivnostima.

Osmišljen je i Dječji kreativni uzlet - kutak namijenjen vašim najmlađima u kojem će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala.

Ove radionice i predavanja dio su cjelogodišnjeg projekta Poslovnog dnevnika naziva Poslovni uzlet (http://www.poslovni.hr/specijal/poslovni-uzlet) koji potiče malo i srednje poduzetništvo. Poslovni dnevnik jednodnevnu manifestaciju u Jastrebarskom organizira u suradnji s Večernjim listom i partnerima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije