Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novitet

Peta generacija Opela Comba: prvo putničko, onda dostavno izdanje

Opel Combo
Foto: Opel
1/8
22.06.2018.
u 09:00

Kupci će na odabir imati model s pet ili sedam sjedala, kao i benzinske i dizelske motore s rasponom snage od 75 do 130 konja

Opel je u suradnji s PSA grupacijom pripremio i treći model - Combo. Dok su dosadašnje generacije prvo bile razvijane kao dostavna vozila koja su kasnije dobila putnička izdanja, peta generacija razvijena je kao obiteljski, putnički automobil, a kasnije će dobiti dostavnu verziju.

Temelji se na novoj arhitekturi i uskoro će se moći naručiti u kratkoj (440 cm) ili dugoj izvedbi (475 cm), s pet ili sedam sjedala. U drugom redu može biti djeljiva klupa ili tri pojedinačna sjedala s Isofix nosačima.

Opel Combo
1/8

Uskoro se očekuju i cijene, čijom će objavom početi službena prodaja. Prvi primjerci u salone stižu tijekom jeseni. Novi Combo ima prtljažni prostor od 597 do 2693 litre, a opremljen je brojnim sustavima pomoći vozaču te poznatim informacijsko-multimedijskim sustavom. Vozaču preglednost poboljšava panoramska kamera, koja uz sustav pomoći pri parkiranju olakšava manevriranje.

Kupci će na odabir imati pregršt korisne opreme, od grijača prednjih sjedala, grijanog upravljača, grijanog vjetrobrana, Webasta, pa do adaptivnog tempomata, USB i 230 V priključka, panoramskog krova, čak 28 spremnika za odlaganje stvari. Za početak je predviđen jedan benzinski motor (1,2-litreni Turbo) sa 110 KS te 1-5-litreni turbodizelaš u izvedbama sa 75, 100 i 130 konja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije