Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN POGONA

Twitter pao na 45 minuta zbog 'neočekivanih komplikacija'

Twitter
Foto: Twitter
11.03.2014.
u 20:11

Neki korisnici javili su da je Twitter neaktivan već 20 minuta

Twitter je danas poslije podne pao, a na stranici te društvene mreže objavljena je poruka da je usluga nedostupna zbog održavanja te da će se uskoro vratiti. Twitter se nedugo nakon pada vratio, no neki korisnici još uvijek su tvrdili da im je nedostupan. Čini se da Twitter sada normalno radi kod svih korisnika.

Iz Twittera su poslije izvijestili kako je tijekom planiranog pregrupiranja u jednoj od njihovih osnovnih usluga došlo do neočekivanih komplikacija te da su promjene poništene čim su shvatili da je došlo do problema. Stranica je potpuno vraćena u pogon nakon otprilike 45 minuta, prenosi Mashable.

>> WhatsApp pao na par sati, korisnici bjesnili na Facebook

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije