Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni telefoni koji funkcioniraju poput računala

Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
22.12.2015.
u 16:30

Svaki poduzetnik danas se svakodnevno suočava s bezbroj prepreka na putu do ostvarenja svojih ciljeva. Na svakom koraku malom poduzetniku je teže nego većim tvrtkama jer kroz sve prolazi sam, često mora obavljati više uloga odjednom, uvijek mora biti dostupan i stalno u pokretu.

Multitasking, dostupnost i mobilnost obilježja su svakodnevnice malog poduzetnika kojeg s pravom možemo nazvati herojem. S ciljem olakšavanja barem onog dijela poslovanja koji se odnosi na mobilnost i komunikaciju, Vip želi istaknuti svim svojim i budućim poslovnim korisnicima da u Vipu uvijek mogu naći svoju dobitnu kombinaciju. Vipnet za poslovne korisnike objedinjava sve na jednom mjestu: fiksne i mobilne telefone, stalni pristup internetu i prijenos podataka u mobilnoj i fiksnoj mreži, kao i ICT usluge. Za stalan pristup poslovnim dokumentima s bilo kojeg mjesta Vip korisnicima je na raspolaganju Office 365, dok Vip blagajna omogućava izdavanje računa u uredu, lokalu ili na terenu. Ovisno o potrebama poslovanja, poduzetnik sam odabire najpovoljniju kombinaciju usluga kako bi ostvario kvalitetnu komunikaciju uz najbolje uštede.

Vipnet je ponudu uređaja proširio uređajima Microsoft Lumia 950 i Lumia 950 XL - prvim telefonima na svijetu koji uz opciju Continuum i priključnu stanicu Microsoft Display Dock rade poput računala i mogu se povezati na bilo koji ekran s HDMI ulazom. Vipnet je prvi operator koji je ove uređaje predstavio direktno svojim korisnicima u Vip poslovnom centru a među njima je bio i jedan od Vipovih korisnika, mali poduzetnik Ivan Krajinović, koji zajedno sa suprugom Anđom vodi Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) Krajinović, te nam je ispričao na koji mu način tehnologija olakšava posao. Upravljanje OPG-om je ozbiljan poduzetnički projekt koji podrazumijeva cijeli niz aktivnosti koje trebaju biti usklađene kako bi sve funkcioniralo na najbolji mogući način i u kojem je tehnologija od velike važnosti.

Foto: PR FOTO

‘’Planiranje, sadnja, priprema povrća, sadnica i cvijeća za prodaju, distribucija, izrada i prezentiranje ponuda, vođenje knjiga samo su neke od aktivnosti kojima supruga i ja kao vlasnici OPG-a trebamo posvetiti svakodnevnu pažnju, kako bi u konačnici bili uspješni i zadovoljili naše kupce. Kad tome dodamo dugačke dane posvećene poslu i mnogo vremena provedenog na terenu, jasno je da nama poduzetnicima trebaju alati koji će nam pojednostaviti poslovanje. Mogućnost da na jednom pametnom telefonu koji je uvijek uz mene u svakom trenutku imam pristup važnim poslovnim dokumentima i mogu ga koristiti kao računalo mi je od dragocjene važnosti u svakodnevnom poslovanju.’’ - rekao je Krajinović.

Microsoft Lumia 950 u Vip ponudi je dostupan uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ već za 9 kuna jednokratno uz 65 kuna mjesečne otplate, dok je za Microsoft Lumia 950 XL u istoj tarifi potrebno izdvojiti 199 kuna odmah i 100 kuna mjesečno. Uz Vipnetove tarife

Bez granica+ korisnici na svojim uređajima Lumia 950 i Lumia 950 XL mogu uživati u surfanju u 4G+/LTE mobilnoj mreži s brzinama do 225 Mbit/s pri čemu je Vipnet jedini operator koji nudi maksimalne brzine prijenosa podataka u svim Bez granica + tarifama. Vip pruža malim poduzetnicima najbolji i najbrži tretman na tržištu te poduzetnici mogu u bilo koje vrijeme kontaktirati Vip na 0800 77 20, informirati se o posebnoj, individualnoj ponudi i dogovoriti sastanak s prodajnim predstavnikom na lokaciji i u terminu koja njemu najbolje odgovara.

Želite prijaviti greške?