Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO IZABRATI?

Ovo su najzanimljivije aplikacije za vaš Smart TV

DailyBurn
Foto: DailyBurn
03.06.2014.
u 14:00

Upravo vam aplikacije omogućuju da izvučete maksimum iz svog "pametnog" televizora

Kupili ste svoj prvi smart TV i sad se pitate - koje aplikacije instalirati? Kao što je slučaj i sa smartphoneima, upravo aplikacije omogućuju da izvučete maksimum iz svog "pametnog" televizora.

Donosimo vam nekoliko najzanimljivijih aplikacija i nekoliko onih koje biste svakako trebali imati.

Facebook, Twitter...

S obzirom da je društvenost jedna od ključnih dimenzija smart TV-a, ove aplikacije logičan su izbor. Tako možete preko televizora objavljivati statuse i svim svojim prijateljima i "prijateljima" dati do znanja što mislite o ovoj ili onoj emisiji, filmu, seriji...

YouTube

Uživajte u snimkama s najpopularnijeg video-servisa na velikom ekranu svog televizora. Na YouTubeu je sve više snimki u HD-u čiji puni potencijal možete iskoristiti tek gledanjem na televizoru umjesto na računalu.

WeDraw

Ovu besplatnu igru možda je najbolje opisati kao Pictionary za digitalno doba. Riječ je o društvenoj igri u kojoj moraju sudjelovati najmanje dva igrača, od kojih svaki mora imati smartphone ili tablet s istom aplikacijom. Igrači crtaju na dodirnom zaslonu svog mobilnog uređaja, a crtež se pojavljuje na televizoru kako bi drugi igrači mogli pogađati što crtež prikazuje.

eBay

Tijekom dosadnih reklama možete pregledati što se nudi na megapopularnoj internetskoj tržnici. Ili ako vam je upravo na reklami za oko zapeo neki proizvod, možete ga odmah naručiti bez napuštanja kauča. Živcira vas televizor i žao vam je što niste uzeli veći ekran? Prodajte ga i odmah naručite novi.

DailyBurn

Nakon nekog vremena uživanja u svim ovim aplikacijama bilo bi dobro da se dignete s kauča i malo vježbate. U tome vam može pomoći DailyBurn, fitness-aplikacija s nizom raznih vježbi i nutricionističkim savjetima. 

Skype

Skype povezuje ljude koji su udaljeni i daje im osjećaj kao da razgovaraju licem u lice. Na velikom ekranu televizora taj je osjećaj još uvjerljiviji - gotovo kao da je osoba s kojom razgovarate s vama u dnevnom boravku.

>> Aplikacija DriveHelp iz sisačke radionice koja vidi policijske patrole

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije