Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NE ČINITI

Ovo je 9 nepisanih pravila kojih se morate pridržavati na Facebooku

Facebook
Foto: Screenshot Youtube
09.05.2014.
u 16:19

Pogledajte kako ne živcirati sve svoje prijatelje na Fejsu

Osim službenih pravila, na Facebooku, kao i na drugim društvenim mrežama, postoji niz nepisanih pravila kojih bi se svi korisnici trebali pridržavati.

Volite lajkati vlastite objave? Volite zasipati prijatelje pozivima za Farmville i ostale igre? To su samo neke od stvari koje ne biste smjeli činiti ako ne želite ići na živce svim svojim prijateljima na Facebooku.

BuzzFeed je sastavio video sa 9 nepisanih pravila ponašanja na toj društvenoj mreži. Proučite ih, naučite i pridržavajte ih se.

>> Facebook krenuo masovno uklanjati fotke s profila korisnika

>> Želite natrag svoju privatnost? Ovo su razlozi za brisanje s Fejsa

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
20:35 10.05.2014.

a zakaj ne uvedete ista pravila za novinare u online casopisima? npr da u hrvatskim novinama ne pisu "fejs", "lajkati" I slicno jer to zivcira branitelje?

OB
Objektivno...
10:20 10.05.2014.

Ja to ništa ne kužim jer mislim da ni nemam facebook. Iako mi se stalno nude neki prijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije