Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAMERSKI STROJ

Ovako izgleda računalo koje su osmislili BMW-ovi dizajneri

asrock m8 (1)
Foto: BMW
1/4
03.06.2013.
u 15:00

Dizajneri su željeli ovom računalu podariti jedinstven izgled koji će ga učiniti zvijezdom LAN-zabava

BMW-ova tvrtka DesignworksUSA udružila se s proizvođačem računala ASRock, a rezultat je M8, kompaktno računalo dizajnirano za gamere, piše Gizmag. DesignworksUSA bavi se prije svega dizajniranjem luksuznih automobila, ali nisu im strani ni gadgeti poput računala i smartphonea. Upravo zato ih je ASRock, koji se specijalizirao za matične ploče, izabrao za suradnju na M8.

Dizajneri su željeli ovom računalu podariti jedinstven izgled koji će ga učiniti zvijezdom LAN-zabava, a koji će pomalo podsjećati na pojavu trkaćeg automobila. Kućište je dizajnirano kako bi izgledalo impresivno bez obzira na to je li položeno ili uspravno te kako bi u obje situacije imalo optimalnu ventilaciju.

Kućište ima prozirne strane da bi se vidjela utroba računala, pogotovo matična ploča. Računalo ima i ručke kako bi se lako moglo prenositi, a matična ploča zaštićena je od moguće štete pri prijenosu.

M8 bit će predstavljen na sajmu Computex u Taipeiju, koji se održava od 4. do 8. lipnja. Zasad nema informacija o cijeni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije