Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncept

Ovako će izgledati novi DS modeli – mali sedan, limuzina i SUV

citroën ds9
Citroën
18.04.2012.
u 08:00

Nova tri premium modela stižu kao pojačanja game kojoj pripadaju DS3, DS4 i DS5 koji su već prodani u 200.000 primjeraka

Nakon tri serijska modela iz premium linije DS, Citroën će na Salonu automobila u Pekingu (23.4.-2.5) predstaviti atraktivan koncept DS Numéro 9. Tom studijom Citroen želi pokazati dizajnerske smjernice za buduće DS modele koji se očekuju na tržištu – limuzinu iz premium segmenta C, SUV i premium limuzinu iz D segmenta. Njegova karizmatična silueta nadahnuće pronalazi u konceptu shooting brakea, istodobno predstavljajući nov identitet prednjeg dijela vozila, osmišljenog za tehnologiju Full-hybrid Plug-in. Pokazuje iznimne vozne osobine (autonomija od 50 km, 295 KS, 39 g/km CO2).

Numéro 9 ostvaruje vrhunske vozne osobine (295 KS), a bez velikog utjecaja na potrošnju (1,7 l/100 km i 39 g/km CO2). Ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže u 5,4 sekunde, a udaljenost od 1000 m iz hladnog starta prevaljuje za 25,3 sekunde. S duljinom od 4,93 m i širinom od 1,94 m njegov međuosovinski razmak iznosi 3 m, što daje više prostora za noge za putnike straga.

Citroën je u DS liniju ugradio svoje najbolje stvaralačko i tehnološko znanje i umijeće. Dvije godine nakon izlaska na tržište, linija DS, koju čine modeli Citroën DS3, DS4 i DS5, bilježi više od 200.000 prodanih vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije