Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK

Odzvonilo dosadnim obavijestima: Uvodi se promjena koja će mnoge oduševiti

Facebook
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
14.11.2019.
u 09:09

Opcija je već dostupna za većinu korisnika iOS sustava, a tijekom idućih tjedana trebala bi biti omogućena i za korisnike Androida

Stižu dobre vijesti za sve one koje izluđuju obavijesti na Facebooku – crvena oznaka upozorenja ide u povijest. Naime, Facebook uvodi mogućnost kontrole pojavljivanja obavijesti na traci oznaka, odnosno onemogućavanja oznaka obavijesti za neke ikone na traci oznaka. Tako će korisnici moći potpuno ukloniti prozore kao što su "Marketplace", "Watch", Grupe, Događaji, Profil, Zahtjevi za prijateljstvo i tako dalje ili samo utišati njihove obavijesti.

Potrebno je samo duže držati ikonu na traci oznaka i pojavit će se menu koji će omogućiti odabir uklanjanja ikone iz trake ili isključivanje crvenih oznaka obavijesti, objašnjava novinar TechChruncha koji je isprobao ovu opciju koja je već dostupna na iOS sustavima. Facebook je potvrdio da bi tijekom idućih tjedana trebala biti uvedena i za korisnike Androida.

– Ovu mogućnost uvodimo kako bismo olakšali korisnicima povezivanje sa stvarima koje im se sviđaju te kontroliranje obavijesti koje im pristižu iz aplikacije – kazao je glasnogovornik Facebooka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije