Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE DOLAZE

Od iduće godine Facebook počinje primjenjivati nova pravila

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
26.11.2014.
u 18:07

Poboljšat će se, kažu, i vrste reklama koje se pojavljuju na stranici

Društvena mreža Facebook korisnicima je poslala obavijest da od 1. siječnja 2015. počinje primjenjivati nova pravila – nove uvjete korištenja i bolji plasman reklama. U dijelu Privacy Basic korisnicima će biti objašnjeno što drugi mogu vidjeti na njihovim profilima te kako drugi mogu komunicirati s vama.

Poboljšat će se, kažu, i vrste reklama koje se pojavljuju na stranici. Tako će Facebook moći doznati još više stvari o korisnicima i svima ponuditi one reklame koje bi im mogle biti zanimljive. Ako se neki sadržaj označi kao “nepoželjan”, on se više neće pojavljivati. U nekim regijama Facebook će početi testirati i tzv. buy dugme, koje će korisnicima omogućiti kupnju različitih proizvoda bez napuštanja stranice.

>> Facebook bi uskoro mogao postati najmnogoljudnija 'nacija' na svijetu

>> Facebook predstavio zasebnu aplikaciju za grupe

Komentara 2

Avatar La_Piaf
La_Piaf
18:53 26.11.2014.

"Dugme" - što je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije