'Mislili smo da će ovdje naš proizvod prihvatiti starija populacija, jer je s baklavom odrasla. I bili smo u krivu, svi jedu naše baklave'
U Hrvatskoj se nalazi New Bakery, najveća tvornica baklave u EU, u kojoj 65 radnika proizvodi tone ove slastice
Komentari 19
600 kutija dnevno na 65 radnika? Mora da je greška.
Tko voli jako slatko uživat će u baklavama, iz istog razloga ih ne jedem iako vjerujem da su ove o kojima se piše vrhunskog kvaliteta.
Preslatko! Hvala,ali ne.
Hvala na članku. Kupit ću da probam.
Preslatko,vjerojatno to najviše jedu osobe sa 100 kg ++.
Čemu jesti to pored dubrovačke rozate?
To bi trebalo zabraniti. Zbog takve hrane ljudi završe prvo s nasnom jetrom i gušteračom a na kraju dobiju i rak na tim organima. Em je preslatko, em je premasno, znači totalna bolest, tu nema apsolutno ništa zdravo.
predlažem vam da probate pokus sa baklavom bez šećera na bazi pržene soje , grožđica i limuna , tj da ima slatkoću samo od grožđica , soja je jeftinija pečena jako liči na orah okusom a ima vrhunske proteine što bi diglo kvalitet
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Kad kreće proizvodnja hrvatskih čipova, digitalne tehnologije, robota, AI sustava? Sve znamo o primarnoj proizvodnji bureka, kulina i pršuta. Aboridžini se nisu makli od bumeranga.