Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno

Musk uništava svoje stare mobitele, a za to ima dobar razlog

Elon Musk
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.10.2019.
u 13:59

– Gospodin Musk nadograđuje svoj mobitel (kao mnogi drugi ljudi) i povremeno ga mora promijeniti zbog razloga povezanih sa sigurnošću i osjetljivim informacijama – rekao je Muskov odvjetnik Alex Spiro

Osebujni tehnopoduzetnik Elon Musk redovito mijenja svoje pametne telefone, a stare katkada uništi kako bi bolje zaštitio svoju privatnost, pokazuju sudski dokumenti, prenosi Business Insider.

Osnivač tvrtki Tesla i Space X ovom praksom želi spriječiti da njegovi podaci dospiju u pogrešne ruke, a da taj strah nije bez osnove, pokazuje curenje informacija s mobitela šefa Amazona Jeffa Bezosa.

Foto: GENE BLEVINS/REUTERS/PIXSELL

Musk nekad umjesto uništenja pohrani uređaj, pokazuju dokumenti iz tužbe koju je protiv Muska pokrenuo britanski ronilac Vernon Unsworth, koji je sudjelovao u spašavanju dječaka iz tajlandske pećine, a kojeg je Musk na Twitteru prošle godine nazvao "pedo guy". Musk se u međuvremenu ispričao i izbrisao sporni twit.

– Gospodin Musk nadograđuje svoj mobitel (kao mnogi drugi ljudi) i povremeno ga mora promijeniti zbog razloga povezanih sa sigurnošću i osjetljivim informacijama – rekao je Muskov odvjetnik Alex Spiro.

Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije