Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DRUŠTVENA MREŽA

Može li Threads, nova Zuckerbergova platforma, uistinu zaživjeti u EU, zamijeniti X i ugroziti TikTok

Illustration Of The App Threads From Meta
Jumeau Alexis/ABACA
20.12.2023.
u 06:50

Nova Metina platforma, zamišljena kao konkurencija Twitteru, od četvrtka u podne dostupna je i na tržištima zemalja Europske unije pa i u Hrvatskoj, a kako će biti prihvaćena, tek ostaje da se vidi

Komentara 2

YO
yopi
11:19 20.12.2023.

Lol, pa to je vec mrtvo odavno. Bitno "da treba prvo vidjet". Vidjet sto, kako ni sam Zuckerberg to ne koristi? Twitter je bila i ostala jedina koliko toliko ozbiljna platforma. Sve ostalo je za djecu

EL
EldersRealm
08:12 20.12.2023.

Ne može. Vec u startu su pokazali da zele biti ljevicarski echo-chamber gdje se sva drugacija misljenja cenzuriraju i sankcioniraju. Cak su i ultraljevicari prestali pokusavati odrzati tu kreaciju na zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije