Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet

Mogu se registrirati domene sa č, ć, đ, š i ž

Nove domene
Foto: Pixabay
25.04.2016.
u 20:28

Registracija će biti moguća od 4. srpnja 2016. godine od 12 sati. Domene se registriraju kao i do sada prema načelu vremenskog prvenstva.

Prvi put od postojanja .hr domena bit će omogućena registracija domena s jednim alfanumeričkim znakom koje je zajedno s domenama s dva alfanumerička znaka moguće registrirati kao naplatne domene kod ovlaštenih registara.

Registracija će biti moguća od 4. srpnja 2016. godine od 12 sati. Domene se registriraju kao i do sada prema načelu vremenskog prvenstva bez davanja prednosti bilo kojoj fizičkoj ili pravnoj osobi.

Domene s dijakritičkim znakovima č,ć,đ,š i ž bit će moguće registrirati kao besplatne ili naplatne. 

>> Registracija domena .hr od danas i na Regici na internetu

Komentara 1

NO
No1
22:55 25.04.2016.

Zasto bi to netko uopce isao raditi? Da bi se do toga doslo, onda ce se morati koristiti nekakav search engine... umjesto da se jednostavno nakuca (kad nekome u njemackoj kazete adresu s nasim slovima).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije