Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CALL OF DUTY

Moć mijenja sve - Kevin Spacey uspostavlja novi svjetski poredak

kevin spacey
Foto: twitter.com/KevinSpacey
1/7
08.05.2014.
u 22:36

Advanced Warfare ime je novog nastavka igre Call of Duty, izlazi 4. studenog 2014.godine

Od prvog izdanja igre Call of Duty prošlo je više od deset godina. Ovaj serijal igara, koji po žanru spada u igru pucačine u prvom licu, može se pohvaliti sa dosad objavljenih deset nastavaka igre te gotovo 140 milijuna prodanih primjeraka.

Mnoga zvučna imena su sudjelovala u stvaranju ove igre. Infinity Ward, Amaze Entertainment, Aspyr, Treyarch itd., kompanije su koje su zaslužne i za mnoge druge popularne igre. Serijal Call of Duty je započeo kao PC igra no kasnije se proširio na konzole te prijenosne konzole kao što su Play station Vita i Nintendo DS.

Većina radnje Call of Duty serijala odvija se za vrijeme Drugog svjetskog rata uz iznimku od nekoliko nastavaka koji su smješteni u moderno doba te jedan nastavak posvećen Hladnom i Vijetnamskom ratu. Vi ste vojnik, ispunjavate zadatke, idete na misije i spašavate svijet. Zvuči jednostavno, no igra je puno složenija od toga i pruža dozu adrenalina te dobru zabavu.

Početkom svibnja Activision je na službenoj stranici Call of Duty igre objavio mutnu sliku nečega što bi, ukoliko povežemo u kontekst, mogla biti slika vojnika te sat kojim su odbrojavali minute do objave službenog trailera te datuma izdavanja novog, jedanaestog nastavka Call of Duty serijala. Međutim, već taj isti dan službeni trailer je „procurio“ te se ubrzo proširio društvenim mrežama što je prisililo Activision da i sami izdaju službenu objavu o novom nastavku.

 

Call of Duty: Advanced Warfare ime je novog nastavka koje izlazi 4.studenog 2014.godine za Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 te PlayStation 3. Najavljena cijena je 59,99 dolara.

Nadolazeća igra dolazi iz tvornice Sledgehammer Games koji je već sudjelovao na razvijanju ranijih Call of Duty nastavaka, ali ovo im je prva samostalna igra ovog serijala.

Godina je 2054. i svijet je pretrpio mnoge napade na vojske diljem svijeta. Jonathan Irons, kojem je Kevin Spacey posudio glas (a i stas),  je na čelu najveće privatne vojne korporacije na svijetu, Atlas Corporation. Irons ismijava Ameriku zbog neuspjelih pokušaja uspostavljanja demokracije diljem svijeta. Nastavlja govoreći da čovječanstvu trebaju granice i red umjesto slobode. I tu priča počinje. Kako će se dalje razvijati, saznati ćemo u studenom ove godine.

Igrače ovog puta očekuju futuristička oružja, nova vozila, vojnici će imati mogućnost naprednog kretanja a sigurno smo da nas čekaju i još neka iznenađenja.

Sve u svemu, novi trailer izgleda zanimljivo, grafika više nego dobro a igra će imati i svoju priču. Sam Kevin Spacey je izjavio da je uživao u suradnji na ovom nastavku.

>>Stiže novo SF izdanje Sid Meierove Civilizacije: Sami kreirajte budućnost čovječanstva 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije