Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni video

Uz janjca ili gležnjače popust za mobitel s Flappy Birdom!

Flappy Bird
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.02.2014.
u 16:45

Poslije vijesti da se na eBayu mobiteli s instaliranim Flappy Birdom prodaju za nevjerojatnih 99.900 dolara, Usporedi TV odlučio je istražiti kolike su cijene takvih uređaja na Njuškalu.hr

Nakon što je autor igrice Flappy Bird Nguyen Ha Dong uklonio igru s trgovine aplikacija za mobitele i tablete, iako je zarađivao više od 50.000 dolara dnevno, cijena mobitela s instaliranim Flappy Birdom skočila je ''u nebo''.

Poslije vijesti da se na eBayu takvi mobiteli prodaju za nevjerojatnih 99.900 dolara, Usporedi TV odlučio je istražiti kolike su cijene takvih uređaja na Njuškalu.hr. Mnogi su uređaje s instaliranom igricom ponudili za otprilike 7000 kuna, neki i za 10.000 kuna, a  većina ih je bila spremna početnu cijenu spustiti za koju tisuću ako se uz Flappy Bird kupe drva za grijanje, janjac ili gležnjače.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu u galeriji!

>>Nedostaje vam Flappy Bird? Zaigrajte Flappy Bert

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije