Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OBLIKU KAZETE

Milktape - USB stick za nepopravljive romantičare

Milktape
Foto: Milktape
23.12.2013.
u 10:10

Milktape može primiti oko 15 pjesama, a dolazi i s omotom na kojemu možete ispisati imena pjesama

Milktape je pravi izum za nepopravljive romantičare i nostalgičare, odnosno za sve one kojima nedostaje doba snimanja kazeta s omiljenim pjesmama i darivanja istih voljenim osobama.

Riječ je zapravo o sklopivom USB sticku u obliku kazete koji može primiti samo 128 megabajta, to jest oko 15 pjesama. Prilično malo, no kvantiteta ovdje očito nije ključna. Da bi doživljaj bio potpun, uz Milktape dolazi i kutija za kazetu s omotom na kojemu možete ispisati imena pjesama.

Milktape stoji 15 dolara, a kompatibilan je s Macom i PC-jem.

>> Kaseta doživljava renesansu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije