Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najskuplji auto

Mercedes iz 1954. prodan za 170 milijuna kuna

mercedes (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.07.2013.
u 09:41

Iz aukcijske kuće Bonhams poručuju kako je auto u odličnom stanju te se vjeruje da bi jurilica trebala raditi nakon obnove

Rijetki model Mercedesa iz 1954. godine postao je najskuplji automobil ikad prodan na aukciji kad je anonimni kupac za njega izdvojio čak 19,6 milijuna funti ili približno 170 milijuna kuna.

Bolid Mercedes-Benz W196 vozio je peterostruki pobjednik Formule 1 Juan Manuel Fangio te u njemu osigurao prve pobjede u nizu za Mercedesov tim u povratku nakon Drugog svjetskog rata, piše Reuters.

Iz aukcijske kuće Bonhams poručuju kako je auto u odličnom stanju te da se vjeruje kako su svi dijelovi na mjestu pa bi jurilica trebala raditi nakon obnove.

>>Mercedes predstavio novu generaciju S-klase

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije