Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITROËNOVA LIMUZINA

Medvjedi predstavili novi C-Elysée na zagrebačkoj špici

citroën c-elysée (1)
Foto: Citroën
1/3
11.02.2013.
u 18:50

Zagrebački Medvjedi Saša Martinović, Michael Ouzas, Dennis Bozic, Dario Kostović i Nathan Perkovich prisutnima su dijelili poklone

Citroën je u subotu na zagrebačkoj špici, u Centru Cvjetni, predstavio svoju novu pristupačnu limuzinu C-Elysée, a apredstavljanju su nazočili i hokejaši Medveščaka, čije ime nose neke posebne serije modela tog francuskog proizvođača. Zagrebački Medvjedi Saša Martinović, Michael Ouzas, Dennis Bozic, Dario Kostović i Nathan Perkovich prisutnima su dijelili poklone, a onim najmlađima osmjeh su izmamili mali plavi medvjedići.

Mala trovolumenska limuzina C-Eysée puštena je u prodaju na hrvatskom tržištu u siječnju, zajedno s bratskim Peugeotom 301. Prva generacija tog automobila, napravljena na temelju znatno starijeg ZX-a, bila je namijenjena kineskom tržištu, a nova inačica dostupna je i u Europi.

Komentara 2

PE
peugeot
23:19 11.02.2013.

Tata kupi mi auto, tata kupi mi auto...ali hocu samo Citroën C6. Boze, kakva je to limuzina da ti oci stanu...

PE
peugeot
18:25 12.02.2013.

Neki dan vidjeh u Parizu sportski auto "Tesla" ! Vlasnik mi rece da staje oko 90.000 eura. Inace covjek zna sve o Nikoli Tesli i njegovim epohalnim otkricima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije