Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Massimo: Sve fotografije koje snimam izgledaju kao da ih je radio profesionalac

Huawei Mate 10 Pro
Foto: Promo
1/4
PR
Autor
PR članak
22.12.2017.
u 09:06

Massimo Savić, poznati hrvatski pjevač, ovog Božića planira se opskrbiti stotinama fotografija svojih najbližih uz pomoć Huawei Mate 10 Pro pametnog telefona

Massimo Savić, popularni hrvatski pjevač, ovaj će Božić ovjekovječiti fotografijama koje će uvijek biti njegov podsjetnik na dom i toplinu blagdana prilikom odlaska radi snimanja spotova ili koncerata, poput nadolazećeg koncerta u Splitu u Spaladium Areni koji se održava na Valentinovo 2018. „Teško je prilikom kontinuiranih putovanja uvijek naći vremena za druženje sa svojim najbližima. Stoga ovaj Božić planiram snimiti koliko god fotografija mogu tako da svoje omiljene blagdanske trenutke uvijek mogu ponijeti sa sobom.“ U tome će mu pomoći  njegov novi Huawei Mate 10 Pro s dvostrukom stražnjom Leica kamerom s 20-megapikselnim monokromatskim i 12-megapikselnim senzorom u boji, otvorom blende f/1.6 i optičkom stabilizacijom slike. Zahvaljujući ovim vrhunskim komponentama, svaka će fotografija sadržavati dubinu i jasnoću.

Foto: Promo

U pauzama od putovanja diljem Europe i snimanja spotova, reklama i novih pjesama, Massimo uživa u društvu svojih najbližih, ali otkriva i koliko je teško isplanirati druženje sa svojim najdražima uz stalne obaveze i ograničeno vrijeme koje provodi u Zagrebu. Stoga je novi Huawei Mate 10 Pro s Kirin 970 procesorom i ugrađenom umjetnom inteligencijom postao njegov vjerni suputnik koji mu omogućuje da u svakom trenutku bude u doticaju sa svojom obitelji i prijateljima, ali i bilježi sve njegove zadatke.

Uz pomoć napredne tehnologije, ovaj mobitel pamti sve obaveze i povezuje ih na potpuno novi način, što mu omogućuje jednostavnije korištenje uz uštedu vremena. Na ovaj način, kaže Massimo, sve ideje za Božićne poklone ima spremljene na jednom mjestu, što mu potragu za istima uvelike olakšava, a mobitel ga redovito podsjeća i na dogovore kojih je ovih dana puno. „Volim uložiti više vremena i truda u pronalazak savršenih poklona za svoje najdraže, ali često mi na pamet padne ideja koju kasnije zaboravim. Zato mi je super imati Mate 10 Pro koji će zapamtiti sve moje ideje čak i kad ih ja zaboravim“, kaže Massimo.

Najbolje fotografije su one spontane

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Massimo se pred svjetlima objektiva našao nebrojeno puta, a često su uz njega i njegova supruga i kći. Međutim, istaknuo je poznati pjevač, ponekad su najbolje fotografije one spontane. „U sekundi izvadim mobitel iz sakoa i spreman sam za vrhunske portrete, obogaćene posebnim efektom koji daje dubinu fotografijama. Na taj način svatko tko se nađe ispred mog objektiva dobiva fotografije koje izgledaju kao da su snimljene u studiju, uz profesionalnu opremu“, istaknuo je Massimo.

Foto: Promo

Osobni asistent s baterijom velikog kapaciteta

Koliko je važno imat kvalitetan mobitel u koji se možemo pouzdati i u poslovnom životu, najbolje znaju ljudi poput Massima. Za glazbenika koji veliku većinu svojih nastupa održava diljem lijepe naše, zna biti olakšavajuće to što je uz bateriju od 4000 mAh i mogućnost brzog punjenja, mobitel uvijek brzo spreman i dostupan za sve, pa čak i najkompleksnije zadatke. Upravo zato Massimo svoj Huawei Mate 10 Pro naziva svojim osobnim asistentom bez čije bi mu pomoći bilo puno teže organizirati se. Massimove fotografije koje ostavljaju bez daha možete pronaći na njegovom Facebook i Instagram profilu, a ulaznice za nadolazeći koncert u Spaladium Areni u Splitu potražite na www.eventim.hr i prodajnim mjestima Eventima.

Ovaj inteligentni telefon dostupan je u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 kuna. Ponudu provjerite kod operatera te u slobodnoj prodaji.

Želite prijaviti greške?