Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lidija Bačić otkrila kako od sada kontrolira svoje vrijeme

Optima Telekom
Foto: Promo
16.04.2018.
u 11:18

Raspolaganje vlasititim vremenom i TV programom dodatno je zaintrigiralo Lidiju Bačić koja zbog raznih poslovnih obveza i brojnih nastupa nije uvijek u mogućnosti pratiti TV program po rasporedu i po svojim afinitetima.

Popularna pjevačica Lidija Bačić ovih je dana zasjala u novim TV spotovima Optima Telekoma u kojima je naglasak na potpuno novoj kategoriji proizvoda naziva DUOiPol paket. Ovim angažmanom Lidija je i po prvi puta zakoračila u glumačke vode jer snimanje ove reklamne kampanje predstavlja njen prvi glumački angažman.

"Spot u kojem se Lidija Bačić pojavljuje uz našu poznatu glumicu Csillu Barath Bastaić predstavlja duhovito, do apsurda dovedenu jednu običnu situaciju, kako bismo našim postojećim i novim korisnicima skrenuli pažnju na naš jedinstveni DUOiPol paket, novi fleksibilni proizvod kreiran po mjeri korisnika. Riječ je konkretno o duo paketima interneta i telefona koji donose mogućnosti napredne televizije – gdje uz dobiveni OptiTV prijemnik korisnici mogu koristiti Snimalicu, Pauzu, Gledaj propušteno, You Tube na TV-u,videoteku… pri čemu svaki korisnik ima potpunu kontrolu nad upravljanjem vlastitim vremenom. ", naglašavaju iz Optima Telekoma.

Raspolaganje vlasititim vremenom i TV programom dodatno je zaintrigiralo Lidiju Bačić koja zbog raznih poslovnih obveza i brojnih nastupa nije uvijek u mogućnosti pratiti TV program po rasporedu i po svojim afinitetima. U kampanji se zajedno s Lidijom pojavljuje i naša poznata glumica Csilla Barath Bastaić, koja se također savršeno uklopila u scenarij reklamne kampanje.

I nakon što je Lidijin profil na društvenim mrežama"gorio" od pregleda na njen ovotjedni post "Vrti me kako hoćeš, naprijed, nazad, pauziraj, gledaj ponovno", Lidija danas ponovno provocira s novom objavom na svom Instagram profilu, te zajedno s Optima Telekomom i nagrađuje svoje fanove.

S pogodnostima novog DUOiPol paketa korisnici od sada dobivaju mogućnost kontrole svoga vremena. Primjerice, nikad više ne trebaju žuriti na početak omiljene serije ili utakmice jer je uvijek mogu pogledati s odmakom – i do 72 sata unatrag, a mogu je i snimiti pa pogledati kad im najviše odgovara.

U novom DUOiPol paketu nema skrivenih troškova, nema naknade za uspostavu poziva, ovisno o paketu korisnicima se pruža neograničeni Internet do 16 Mbps ili do 60 Mbps te funkcionalnosti napredne televizije. Paketi su dostupni bez ugovorne obveze, već od 169 kuna mjesečno. Ovisno mogućnostima i željama korisnici DUOiPol paketa mogu uvijek, bez ugovorne obveze, uključiti opciju Osnovni 3 dana ili Osnovni 7 dana i uživati u potpunom trio paketu s najviše dokumentarnih i dječjih te velikim izborom filmskih kanala.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije