Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NA SVIJETU

Lego predstavio repliku bolida Ferrarija u stvarnoj veličini

ferrari,lego,felipe massa,fernando alonso (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.03.2013.
u 09:05

Automobil gotovo potpuno izrađen od kockica predstavili su Fernando Alonso i Felipe Massa

Poznati danski proizvođač igračaka Lego napravio je repliku Ferrarijeva F1-bolida, prvu u stvarnoj veličini. Automobil gotovo potpuno izrađen od "legića" u suradnji sa Shellom predstavljen je u Melbourneu, a prezentaciji su nazočili i Scuderijini vozači Fernando Alonso i Felipe Massa.

Osim ove replike u omjeru 1:1, Lego je otkrio još šest ekskluzivnih modela slavnih Ferrarijevih automobila, kao što su 150 Italia i F40. Ovi autići imaju najmanji Legov motor na navijanje koji vozilu od 30 grama omogućuje da prijeđe do dva metra. Shell i Lego motorčić su razvijali više od 18 mjeseci.

>> Curice "lude" za LEGO kockicama, prodaja porasla za 24 posto

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rotten
10:50 20.03.2013.

Eto samo ste zaboravili reći i cijenu....Žalosno ali gledajući cijene "lego" kockica u supermarketima ispada da bi "potencijalnom kupcu" ove igračke više se isplatilo kupiti pravi Ferrari F1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije