Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Građanin G'

Umjesto kupnje iPhonea, morao platiti dug

iPhone x
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
20.12.2017.
u 07:56

U sudskoj službi za odnose s javnošću kažu da su ovršitelji prišli "ozarenom dužniku" dok je čekao u redu pred blagajnom s kuponom za kupnju iPhonea X.

Sudski ovršitelji primorali su muškarca u ruskom Novosibirsku da umjesto planirane kupnje iPhoea X banci plati dug. Tridesetogodišnjeg programera banka je prijavila ovršiteljima za dospjeli neplaćeni dug od 120 tisuća rubalja (nešto više od 13 tisuća kuna).

"Bilo je teško naći skrivenoga 'građanina G'. Ipak, izvidi su pokazali da namjerava kupiti novi smartphone za novac koji je dobio od razvoja internetske stranice za jednu komercijalnu organizaciju, rekli su sudski ovršitelji.

U sudskoj službi za odnose s javnošću kažu da su ovršitelji prišli "ozarenom dužniku" dok je čekao u redu pred blagajnom s kuponom za kupnju iPhonea X.

Kako se ispostavilo, naivno se uzdao da banka ne može naplatiti njegov dug jer je službeno nezaposlen. Nakon što je "provaljen" vratio je kompletan dug. Cijena iPhonea koji je namjeravao kupiti je 79.900 rubalja (približno 8.700 kuna).

Pogledajte i VIDEO: NAJBOLJI MOBITELI 2017.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marvin
12:15 21.12.2017.

Potrebni su komentari pametnjakovica , ovaj novinar vam je lijepo gubice zavezal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije