Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Obrisano"

Korisnicima Hotmaila nestaju poruke iz sandučića

haker
Arhiva VL
02.01.2011.
u 09:19

U Microsoftu su priznali problem, ali i napomenuli da on nije toliko raširen. Korisnicima su se ispričali te obećali da će problem riješiti u najkraćem roku.

Velik broj korisnika Microsoftova Hotmaila na interneskim forumima ovih se dana žali na nestajanje e-mail poruka iz njihovih virtualnih sandučića. Poruke se brišu iz inboxa, ali i iz drugih mapa koje sadrži Hotmail račun.

Korisnici izražavaju veliku ljutnju i bijes napominjući kako su im obrisane važne poruke, slike, dokumenti...

U Microsoftu su priznali problem, ali i napomenuli da on nije toliko raširen. Korisnicima su se ispričali te obećali da će problem riješiti u najkraćem roku. Uzrok problema nisu željeli otkriti.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:07 02.01.2011.

http://prvinecenzurirani.forumhr.com/ Forum bez cenzure Apsolutna sloboda pisanja!!

ZM
zmaj5
10:33 02.01.2011.

Nek je nešto krivo pošlo u Microsoftu odmah na prvu stranu.Danima nije radio Skype,prošle godine danima problemi sa gmailom,nikom ništa.Ako je Microsoft onda kritike sa svih strana,a većina korisnika u svijetu služi se Microsoft programima,pa normalno da dođe do neke greške

Avatar blackula9
blackula9
12:24 02.01.2011.

Meni je netko hackirao gmail prošle godine, pokušao sam više puta kontaktirati gmail navodeći što mi se desilo no oni su se svojski potrudili da zaštite hackera. Tako da sam morao otvoriti drugi, dobro sad su malo ažurniji, pokušavaju nas natjerati da ostavljamo rezervne mailove i brojeve mobitela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije