Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple odobrio

Klik postao prvi hrvatski časopis dostupan na iPadu

klik
18.03.2011.
u 17:53

Klik na iPadu slijedi koncept tiskanog izdanja, ali mu je dodan interatkvini i multimedijalni sadržaj

Časopis Klik postao je prvi hrvatski časopis dostupan na iPadu koji se može besplatno preuzeti putem iTunesa. Samo dan i pol nakon što je Appleov tablet "progovorio hrvatski", Klik je zauzeo prvo mjesto na popisu besplatnih aplikacija u našem AppStoreu.

Klik na iPadu slijedi koncept tiskanog izdanja, ali mu je dodan interaktivni i multimedijalni sadržaj. Filmovi, glazba, sport, tehnologija, najljepše žene svijeta, događaji, trendovi, spektakli i akcija upotpunjeni su Klik ropotarnicom koja sadrži izbor najboljih tekstova i fotografija iz desetogodišnje povijesti časopisa.

Ovim potezom Klik se pridružio časopisima poput Wireda ili Vanity Faira koji su već dugo dostupni na iPadu.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kemijska olovka
21:02 18.03.2011.

Haha super, sada ce svih 18 korisnika toga smeca u Hrvatskoj moci citati caspis kojeg nitko ne cita. Pametna poslovna odluka.

DU
Deleted user
01:24 19.03.2011.

Ljudi nemaju šta za jest a ovi onaniraju sa nekim ipadovima i šta ti ja znam, glumataju nešto kao urbano, moderno, kao da žive u Los Angelesu a realnost je da jedu parizer i rade za čips i kad podrignu soba se ispuni mirisom ukiseljenog parizera / jogurta. A motiku u ruke besposličari i zgubidani!

DU
Deleted user
17:42 31.03.2011.

Šteta kaj nemam pare za taj iPad. :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije