Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AIR FRANCE

'Kapsula na nebu' – nova poslovna klasa za udoban let

kapsula
Air France
13.02.2014.
u 10:00

Udobnost, funkcionalan dizajn i puno mjesta u “kapsuli”

Zrakoplovni prijevoznik Air France nedavno je predstavio inovativni dizajn svoje nove poslovne klase, nazvane “kapsula na nebu”.

Novo sjedalo poslovne klase pružit će putnicima mnogo više mjesta nego dosad i punu udobnost na dugim letovima, a zaobljen prostor ovalne kapsule pruža i osjećaj privatnosti i zaštićenosti. Konfiguracija sjedala osigurava izravni pristup prolazu za svakog putnika, a kapsula je opremljena 16-inčnim (41 cm) ‘touch screen’ ekranom visoke rezolucije koji pruža više od 1000 sati zabave na 12 jezika.

Sjedalo ima čak i opciju da se izvuče u potpuno ravan krevet za udobno spavanje tijekom leta. Između lipnja 2014. i ljeta 2016. godine bit će ukupno instalirano 2102 takva sjedala na zrakoplovima tipa Boeing 777, koji čine jezgru Air Franceove interkontinentalne flote.

>> Prvi komercijalni let u svemir: Kapsula Dragon poslana na ISS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije