Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV SLUČAJ

Jurio 388 km/h i proći će bez kazne? Belgijca bi mogla spasiti jedna stvar

Ilustracija
Foto: Jan Woitas/DPA
15.07.2023.
u 09:27

. Vozači bi za ovaj prekršaj ostali bez vozačke dozvole, automobila i nekoliko tisuća eura, no u ovom slučaju kazna bi mogla izostati

Vozač Bugatti Chirona mogao bi proći bez kazne iako je na autocesti jurio 388 kilometara na sat iako je ograničenje na tom dijelu autoceste 120 kilometara na sat. Ovaj je slučaj zabilježen još 2022. godine, no tek je sada dospio u javnost i to zbog bizarnog razloga.

Mediji su uspjeli iskopati ovu priču koju je policija s razlogom skrivala. Vozači bi za ovaj prekršaj ostali bez vozačke dozvole, automobila i nekoliko tisuća eura, no u ovom slučaju kazna bi mogla izostati. Kako javlja RevijaHAK, problem je u kalibraciji kamera koje vozače love u prekršajima. Neke su, naime, atestirane na 250 kilometara na sat, a neke na 300. Iznad toga nisu pouzdane i te bi podatke bilo lako oboriti na sudu.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:25 15.07.2023.

Zato mene hvataju na 155 km/h.

OB
Oblacni
12:50 15.07.2023.

Ako imamo Belgijca, onda imamo i Austrijca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije