Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgoji bebu!

Je li vam Tamagotchi bio najdraži ljubimac? E, sada može biti pravi prijatelj!

Tamagotchi
Foto: Youtube
1/2
21.02.2014.
u 16:47

Hrani ga, nauči ga da ide na toalet, kupaj ga, pobrini se da postane odgovorna odrasla osoba!

Tamagotchi, kompanija koja je 90-ih godina na tržite izbacila svjetski hit uređaj na kojem ste se mogli brinuti za svog virtualnog ljubimca, pojavljuje se sa novim uređajem na kojem ćete se brinuti za svog prijatelja, piše Mashable.  

Igračka nazvana Tamagotchi Friends (Tamagotochi prijtelji) "glumi" vrlo  zahtjevnu osoba koja od vas "traži" da sve radite umjesto njega. Hrani ga, nauči ga da ide na toalet, kupaj ga, pobrini se da postane odgovorna odrasla osoba! Kompanija je ovog tjedna na Međunarodnom sajmu igračaka u SAD-u izložila svoju igračku te je dala djeci priliku da odgoje bebu u odraslu osobu. Nova igračka je na tržište u Velikoj Britaniji puštena u prosincu prošle godine, a može se nabaviti i u još nekim državama Europe. Na policama trgovina u SAD-u bi se trebala pojaviti u lipnju 2014. godine.

"Vanjski izgled" i grafika ostali su isti

Od pojavljivanja Tamagotchija prije 17 godina, kompanija je prodala 80 milijuna uređaja. Najvažnije je kod ove igračke bila briga za virtualnog ljubimca, a skretanje prema brizi za drugo ljudsko biće je novi teritorij za komapaniju.

"Vanjski izgled" i grafika ostali su isti kao i na starim uređajima, dok su se "podebljale" mogućnosti koje nudi nova igračka pa se preko nje prijateljima mogu slati pokloni ili čak tekstualne poruke. Uređaj ne koristi Wi-Fi nego ima senzore preko kojih se mogu "prebacivati" podaci s jednog uređaja na drugi kada se oni spoje.

Ide na piknik sa prijateljem

Korisnici čak svojeg Tamagotchija mogu poslati na druženje drugom i oni mogu zajedno na piknik. "Glavni zadatak je briga i odgoj vašeg prijatelja, ali također se mogu i igrati igre i na taj način zarađivati novac s kojim možete ići u virtualnu kupovinu - kazao je glasnogovornik kompanije.

Tamagotchi će 26. veljače na tržište izbaciti i novu aplikaciju za iOS i Android nazvanu "Tamagotchi Life Angel" kao dio nastojanja da novi brend predstave djeci. Prošla aplikacija je od svoga puštanja "skinuta" s interneta čak 3 milijuna puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije