Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez zaslona

iRing kontrolira glazbene aplikacije pokretima ruke

iRing
Foto: IK Multimedia
1/4
08.01.2014.
u 15:54

Uređaj ima markere koje prati prednja kamera na iPhoneu, iPadu ili iPodu Touch

Još jedan u nizu nosivih uređaja predstavljenih na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu je iRing, prsten koji se stavlja na prst i "razgovara" omogućuje korisnicima da pokretima ruke kontroliraju uređaj s iOS-om.

Uređaj ima markere koje prati prednja kamera na iPhoneu, iPadu ili iPodu Touch. Svi oni koje povlačenje prstiju po dodirnom zaslonu sputava sada mogu obavljati zadatke govorom tijela. iRing je prvenstveno namijenjen glazbenim aplikacijama - dvije besplatno dolaze uz uređaj - no može se koristiti i igre, zdravstvene i fitness aplikacije i slično.

Uređaj će biti pušten u prodaju u ovom kvartalu po cijeni od 19,99 eura, a bit će dostupan u tri boje - bijeloj, zelenoj i srebrnoj.

>> Sada su u modi nosivi internet, povezani dom i pametni auti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije