Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično prošao DXOMARK test

Huaweijev najnoviji flagship opremljen najboljom mobilnom kamerom dostupnom na tržištu

Huawei Mate 50 Pro
Foto: Huawei
1/4
01.11.2022.
u 08:00

Huawei Mate 50 Pro dolazi s 50 MP kamerom s ultra otvorom blende i prvim takvim na svijetu, fizički podesivim otvorom blende na 10 razina i uključuje ključna poboljšanja optičkog sustava, mehaničke strukture, tehnologije snimanja i obrade slike

Huaweijev najnoviji flagship odlično je prošao DXOMARK test vodećeg svjetskog laboratorija za ocjenu kvalitete. Naime, Huawei Mate 50 Pro zauzeo je poziciju najboljeg vodećeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju trenutno dostupnog na tržištu. 

Najnovija DXOMARK ljestvica pokazuje da je novi Mate 50 Pro opremljen najboljom mobilnom kamerom dostupnom na tržištu. Ovaj flagship dolazi s 50 MP kamerom s ultra otvorom blende i prvim takvim na svijetu, fizički podesivim otvorom blende na 10 razina i uključuje ključna poboljšanja optičkog sustava, mehaničke strukture, tehnologije snimanja i obrade slike. Mateova kamera s ultra i fizički prilagodljivim otvorom blende, koji se kreće od f/1.4 pa sve do 4.0, u kombinaciji sa slikovnim pogonom XD Fusion Pro može postaviti kvalitetu fotografije snimljene ovim pametnim telefonom gotovo na razinu onih snimljenih DSLR fotoaparatom.

Prestižni portal vrlo je visoko pohvalio i tehničke i fotografske mogućnosti najnovijeg Huawei modela, dajući mu ukupnu rekordnu ocjenu od 149 bodova

Foto: Huawei

Novi Mate 50 Pro dolazi s prepoznatljivim dizajnerskim potpisom Mate serije koji je minimalistički inspiriran osnom simetrijom. Prvi puta se koristi i Clous de Paris dizajn piramidalnog uzorka koji je karakterističan za skupe satove. Uz crnu i srebrnu nijansu koje prve dolaze na lokalno tržište, Mate 50 Pro lansiran je i u posebnoj verziji od narančaste veganske kože koja dolazi s "Kunlun Glass" staklom, koje ovu verziju čini iznimno čvrstom. Službena izdržljivost Kunlun stakla potvrđena je i certifikatom otpornosti stakla na pad s pet zvjezdica švicarskog SGS-a, što ga čini prvim pametnim telefonom koji je ikada dobio ovaj certifikat.

Huawei Mate 50 Pro sadrži tehnologiju koja značajno poboljšava performanse, a uz to je prvi Huawei uređaj koji radi na EMUI 13, koji donosi pojednostavljeno rukovanje operativnim sustavima i svakodnevnim interakcijama s jednostavnom navigacijom jednim dodirom.

Komentara 1

AN
Anamarija10
13:10 08.11.2022.

I koja je cijena ovog flagshipa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije