Hrana koja je postala luksuz: Nekad su ih se sramili, a danas ih plaćamo kao suho zlato
Danas nezamisliv dio badnje večere i simbol blagdanskog obilja, sušeni je bakalar stoljećima bio praktična, jeftina i nutritivno bogata hrana siromašnijih slojeva, pogotovo na našoj obali
Komentari 6
Ne kupujem nista preskupo, neki misle da su in ako kupe preskup bakalar, cvarke, maslinovo ulje itd.
Bakalar je obična reklama, nikad nije bio tražen, nije ni danas. 75% ovog što se prodaje pod bakalarom nije balalar, to sigurno znate...
Mc Donalds nema ni bakalar ni kobasice suhe !
suha svinjetina je zakon kakav bakalar
bakalar je na hrvatskoj obali prisutan nekih 120-130 godina
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Tako će se stvari i u budućnosti posložiti. Pa će se današnje kobasice u budućnosti plaćati kao zlatne poluge, naspram umjetnog u petrijevim zdjelicama uzgojenog mesa.