Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena imena

Greyp postao Porsche eBike Performance

22.02.2023.
u 08:47

Greyp će i dalje kao brand nastaviti proizvoditi električne brdske bicikle u sklopu nove organizacijske strukture, dok će se R&D proširiti i na razvoj novih pogonskih sustava

Greyp Bikes, tehnološka tvrtka za razvoj i proizvodnju prvih povezanih električnih bicikala u svijetu, sada je u potpunosti ukomponirana u Porscheov jedinstven ekosustav.

Tvrtka za razvoj i proizvodnju električnih bicikala visokih performansi, koja je dio Rimac Automobila, promijenila je ime iz Greyp Bikes d.o.o. u Porsche eBike Performance d.o.o.

Poslovna struktura sastoji se od njemačkog Porsche eBike Performance GmbH lociranog u Ottobrunnu te hrvatskog Porsche eBike Performace d.o.o. s lokacijom u Svetoj Nedelji.

Greyp će i dalje kao brand nastaviti proizvoditi električne brdske bicikle u sklopu nove organizacijske strukture, dok će se R&D proširiti i na razvoj novih pogonskih sustava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije