Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple juri dalje

Gospodine Jobs, na novom iPadu želimo kameru i bolje zvučnike

ipad
Goran Jakus/Pixsell
28.02.2011.
u 14:42

U srijedu kreće predstavljanje novog Appleovog tableta, od kojega korisnici puno očekuju

Apple će u srijedu, 2. ožujka predstaviti novi iPad i to samo mjesec dana nakon što je njegovu prvu verziju počeo prodavati u Hrvatskoj. Od iPada 2 korisnici očekuju puno s obzirom da su u proteklih nekoliko mjeseci konkurenstka tablet računala po karakteristikama, ali i po cijenama nadigrala Appleovu uzdanicu predstavljenu još u travnju, 2010. godine

Na iPadu2 potencijalni kupci najviše žele kameru neophodnu za korištenje sve popularnijeg Skypea i sličnih programa za video konverzaciju. Na listi želja našli su se i bolji zvučnici, utor za memorijsku karticu te kvalitetniji ekran koji će prikazivati ljepše boje i kontrast. Što će se od toga ostvariti saznat ćemo vrlo brzo.

Ključne riječi

Komentara 11

LO
lojtra
15:07 28.02.2011.

Ja bih pristao i na skromniju kamericu ako se u \"gadget\" ugradi roštilj na drveni ugljen i skidač leda za stakla. Time bi cijeli appleov posao dobio i neki \"dublji smisao\" i postao koliko-toliko koristan.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
16:43 28.02.2011.

kako sad odjednom svi hoće kvalitetniji ekran... a do prije mjesec dana ste pisali kako taj komad plastike ima NAJBOLJI ekran ikad viđen???

OB
-obrisani-
17:45 28.02.2011.

Čovjek umire a oni bi kameru itd...e ludi, ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije