Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi program

Google plaća 25 dolara za godinu dana praćenja vaših aktivnosti

'Google_Sign'
''
09.02.2012.
u 11:03

Svi koji se prijave moraju biti stariji od 13 godina, imati ili napraviti Googleov račun te koristiti web-preglednik Google Chrome

Google je u potrazi za korisnicima koji su se za 25 dolara, odnosno za oko 140 kuna, spremni odreći svoje privatnosti i sudjelovati u programu "Screenwise Project", piše LA Times.

Toliko Google plaća za praćenje aktivnosti korisnika u godini dana. Traži se samo nekoliko ljudi, a svi zainteresirani koji se prijave prvo moraju instalirati dodatak za preglednik Chrome pomoću kojega će Google dobiti informacije koje se sve stranice posjećuju.

Google za svaka tri mjeseca plaća po pet dolara na Amazonu, a najviše se u programu može sudjelovati godinu dana.

Svi koji se prijave moraju biti stariji od 13 godina, imati ili napraviti Googleov račun te koristiti web-preglednik Google Chrome.

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
21:41 11.02.2012.

Treba napustiti google ............

MO
modovisisajteMaraschino
12:05 09.02.2012.

ma rade to oni i zabadava samo niste svjesni

OK
okulus
10:16 10.02.2012.

\"Google je u potrazi za korisnicima koji su se za 25 dolara\" \"Google za svaka tri mjeseca plaća po pet dolara na Amazonu, a najviše se u programu može sudjelovati godinu dana.\" => ovo ste sami dodali na originalnu vijest,est, i krivo izračunali Dobro ljudi pa to je osnovna matematika: godina dana = 12 mjeseci / 3 = 4 puta isplaćuju po 5 dolara => 20 dolara. Niste u stanju prepisati vijest nego idete pametovati i računat, pa krivo izračunate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije