Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na sniženju

FOTO Složili smo outfite do 50 eura: Obišli smo 15 trgovina, evo u kojoj smo se najbolje odjenuli

Foto: Only, Pull&Bear
1/24
05.02.2024.
u 08:00

U jednoj smo trgovini za manje od 50 eura mogli kupiti push-up traperice, ležerne hlače, dugačku suknju, dvije majice dugih rukava i gležnjače od umjetne kože. U drugoj su nas za isti iznos osvojile dvostrana jakna, pamučna majica, široke traperice niskog struka i tenisice

Zimska sezonska sniženja u trgovinama, po Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, mogu trajati najdulje do 25. veljače. Kako vremena za uhvatiti koji dobar komad po nižoj cijeni još ima, a prošle su gužve potaknute blagdanima i početkom sniženja pa sad odjeću možete i birati i isprobati bez guranja s drugim kupcima, obišli smo zagrebačke trgovine kako bismo vidjeli što se u njima trenutačno može kupiti. Konkretno, provjerili smo u kojim se trgovinama – i online i fizičkim dolaskom – možemo najbolje odjenuti za maksimalno 50 eura. Pritom nismo tražili najjeftinije artikle, već one u kojima bismo se i sami ugodno osjećali. Istom logikom nismo tražili u najjeftinijim trgovinama, već smo obišli trgovine u koje nas većina i inače navrati. Princip potrage bio je u svakoj od odabranih trgovina probrati više artikala koji zajedno čine skladnu cjelinu, dakle, mogu se zajedno nositi, a da ukupno ne probijemo budžet od 50 eura. Ukupno smo pretražili 15 trgovina, odnosno brendova, te smo složili 30 odjevnih kombinacija, od kojih nijedna ne prelazi 50 eura. Iz nekih smo trgovina izašli još i s dovoljno novca da s društvom odemo na kavu.

Najzadovoljniji smo bili na izlasku iz Croppa i Stradivariusa. U Croppu je ulov bio ovakav: push-up traperice za 9,99 eura, uz crnu majicu čija je cijena 3,99 eura. Idealno uz crne gležnjače od umjetne kože koje stoje 16 eura. Ta je kombinacija 30 eura, što nam je ostavilo prostora i za drugu kombinaciju: u košaricu su tako ušle i siva majica s kapuljačom i printom na leđima po 7,99 eura i crne ležerne hlače za 5,99 eura. Sve zajedno niti 44 eura i još smo ispod limita koji smo odredili. Razmišljali smo o pauzi uz kavu, kad je pogled zapeo za dugu crnu suknju po 5,99 eura, koja kao zamjena može uskočiti i u kombinaciju sa sivom majicom s kapuljačom, ali i u onu s crnom, u obje verzije s odabranim gležnjačama. Suknja nam se u tom trenutku činila zanimljivijom od kave, pa smo iz Croppa izašli sa složene cijele dvije kombinacije i suknjom kao opcijom koja može stvoriti još i treću i četvrtu.

Odmah vrata do, dobar je bio i ulov u trgovini House. Za 24,99 eura odabrali smo topli, dugi crni prsluk s kapuljačom. Preostalih 25 eura raspodijelili smo na crne cargo hlače (16,99 eura) i tamnosivu majicu dugih rukava, rebraste strukture i s dužim rukavima sa zasebnim otvorom za palac (7,99 eura). Umjesto te majice mogli smo odabrati bež majicu dugih rukava po 5,99 ili crnu kratkih rukava po 3,99 eura pa otići na onu kavu, ali ipak smo se zadržali na sivoj majici i ukupnih 49,97 eura.

VEZANI ČLANCI:

Po istoj cijeni sličan smo dugi prsluk odabrali i u NewYorkeru (24,99 eura) no tamo smo oko bacili na bež prsluk u kombinaciji s toplijom zelenom majicom s vertikalnim natpisom na leđima (9,99 eura). Za preostalih 15 eura mogli smo odabrati elegantnije crne hlače (14,99 eura) i tako popuniti kombinaciju, no odlučili smo se za traperice po 9,99 eura i bež hlače snižene na 4,99 eura, pa i ovdje imamo još jednu dodatnu kombinaciju, nastavno na u osnovi odabrani dugi prsluk, majicu i traperice.

Stradivarius je također među lokacijama na kojima se isplati malo zadržati. Na prvu nas je osvojila dvostrana kratka jakna za 19,99 eura. Uz tu jaknu, u kombinaciju je ušla pamučna majica prljavo-bijele boje snižena s 12,99 na 5,99 eura i traperice niskog struka i širokih nogavica za 12,99 eura. Ostalo nam je još cca 11 eura, za što smo mogli odabrati još jedne traperice ravnog kroja za 9,99 eura i – otići na onu kavu. Alternativa trapericama su tenisice koje bi zaokružile kombinaciju, a na sniženju stoje također 9,99 eura. U trenutku našeg obilaska trgovina, imali su traženu veličinu, br 38. Svi odabrani artikli, u svim trgovinama, u trenutku obilaska bili su dostupni u odgovarajućoj veličini.

Stradivarius majica, 5,99 eura
Foto: Stradivarius

Stradivarius traperice, 12,99 eura
Foto: Stradivarius

Pull&Bear također je za 50 eura ponudio više od jedne kombinacije. U onu baznu ušle su jakna od umjetne kože za 29,90 eura i elegantne sive hlače širokih nogavica i visokog struka (52% viskoza) za 19,90 eura. U drugoj su kombinaciji te iste hlače, ali uz sivo-plavi top bez rukava otvorenih leđa, koji stoji 13,90 eura. U toj se opciji možete dodatno počastiti i malom crnom haljinom za 11,90 eura. Treća kombinacija su traperice širokih nogavica za 39,90 eura i majica za 8,90 eura – uska, do struka, nudi se u plavoj i ljubičastoj boji.

Pull&Bear hlače, 19,90 eura
Foto: Pull&bear

Pull&Bear top, 13,90 eura
Foto: Pull&bear

Bershka nudi crnu biker jaknu od umjetne kože za 29,99 eura, a mi smo je kombinirali sa sivom uskom dugom haljinom bez rukava, od imitacije kože, za 20 eura. Alternativa toj haljini ona je po 16,90 eura, od kombinacije viskoze i poliestera, koja ima rukave, ali i otvorena leđa. Treća kombinacija u Bershki su traperice zvonolikog kroja koje stoje 17,90 eura i bijeli pulover s tamnim prugama za 29,90 eura.

U Mangu smo odabrali malu crnu haljinu (92% viskoza, 8% elastan) za 15,90 eura i uz nju sivi kardigan po 32,90 eura. Druga kombinacija može biti maslinastozelena duga satenska suknja s prorezom za 34,90 eura, uz crni top tankih naramenica koji stoji 13,90 eura, tako da i nakon Manga možete na kavu.

Mango haljina 15,90 eura
Foto: Mango

Only nudi majicu lepršavog kroja od finog pletiva, s tri četvrt rukavima, za 19,90 eura. Uz nju, odabrali smo traperice za 29,90 eura.

Marks&Spencer ponudio nam je slimfit traperice po 18,90 eura i sweater majicu na prugice, s kapuljačom (100% pamuk), koja na sniženju stoji 29,90 eura. Druga kombinacija u okvirima našeg budgeta crni je kardigan (29,90 eura), crne kratke hlače širokih nogavica (55% lan, 45% viskoza) po 8,90 eura i bijela majica s crnim crtama, kratkih rukava te s kragnom, za 8,90 eura. Umjesto te majice, po istoj cijeni za kakvu večernju priliku možete odabrati modri top od viskoze, sprijeda prekriven šljokicama.

 

Marks&Spencer traperice, 18,90 eura
Foto: Marks&Spencer

Edited nas je privukao plavom satenskom suknjom A kroja po 20,90 eura, uz koju paše crna majica zanimljivog izreza koja otkriva ramena (23,90 eura). Druga kombinacija su kratka suknja Tomoko koja stoji 14,90 eura i bijela majica od viskoze, dugih rukava i podignutog ovratnika, za koju valja dati 20,90 eura. Budući da to stoji oko 36 eura, odabrali smo još i sive tajice s prugama za 11,90 eura te smo i dalje bili ispod granice od 50 eura.

Edited suknja, 20,90 eura
Foto: Edited

Nije ni Desigual izvan dosega naših 50 eura – odabrali smo pamučnu majicu kratkih rukava za 17,90 eura (još samo M veličina, a upravo nam je ta i trebala...) i lagani šal za 17,97 eura. U džepu nam još ostane i za kavu i za kolače. Ili, uz odabranu majicu uzmemo novčanik za 29,97 eura i odreknemo se kave i kolača. Treća opcija je crna pamučna haljina kratkih rukava s upečatljivim printom za 39,97 eura, ostala upravo u potrebnoj veličini M.

U Zari bi nam cargo hlače od trapera same pojele gotovo 40 eura, no djeluju nam zgodno. Uz njih bi išla bež majica dugih rukava snižena na 7,99 eura. Druga opcija su uske traperice visokog struka po 22,95 eura, pa uz onu bež majicu možete kupiti i crnu, 100% pamučnu, kratkih rukava po 7,95 eura. I ostati unutar budgeta.

Tom Tailor slimfit traperice Alexa našli smo za 34,90 eura, a uz njih i pamučnu majicu kratkih rukava za 13,90 eura ili dvije kraće, do struka, po cijeni od 5,90 eura za crnu i 6,90 za bijelu majicu. Vans za 21,90 eura nudi sweater majicu s natpisom, uz koju smo za dodatnih 24,90 eura odabrali i tajice s karakterističnim kvadratima oko struka. Iz Adidas izloga odabrali smo pamučnu majicu kratkih rukava za 21,99 eura i donji dio trenirke za 25,99 eura. Dakle, u tu smo prošli s računom manjim od 50 eura. Ukupno smo u iz ponude 15 različitih marki odabrali 30 kombinacija, a svaka od njih stoji do 50 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije